Over ons

Zo wordt zelfs winkelen voor mannen leuk

Een aankoop bij de Dress-Men is een beleving. Eigenaar èn Zeistenaar Ronald Schrijvers is geïnteresseerd in de mens. Op spontane wijze opent hij soms een heel levensgesprek. 

Ronald is van origine pensioen manager en dwars van verkooptechnieken. De winkel is ruim gesorteerd in sportieve en formele kleding. Hij geeft tijdens het passen een persoonlijk advies over kleurgebruik, maat en stijl. 

Tijdens het winkelen weet hij met persoonlijke, unieke verhalen de tijd te entertainen. Het pand heeft een achtertuin dus daar is hij vaak op zijn praatstoel te vinden. Klanten vertrekken lachend en keren vaak terug om te vertellen dat hun outfit een succes was.

Zijn vrouw Joyce presenteert de winkel, verwerkt nabestellingen en de boekhouding. Zij is herencoupeuse dus ook expert op gebied van pasvorm en techniek. Ze voert 3 winkels ernaast een casual winkel Jackets & Jeans. 

De winkels versterken elkaar. U treft het echtpaar dus veel op de Slotlaan waar ze met kleding of klanten van A naar B lopen.

Ons Team

Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra.

Harvey Spector

Founder - CEO

Jessica Pearson

COO

Rachel Zain

Marketing Head